Καλώς Ήλθατε

Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της International Trade G. Dimitriadis.Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε και να το διαθέσουμε σε εσάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα μας είναι εδώ για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας και να προσφέρει μια φιλική εξυπηρέτηση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την ποιότητα.

Τι κάνουμε, πώς το κάνουμε

Πείτε μας τι ψάχνετε ...

Πρώτον, δώστε μας λεπτομέρειες για το προϊόν ή την υπηρεσία που ψάχνετε.

Στη συνέχεια, οι σύμβουλοι μας, σε συνεργασία με το Customer Management θα διεξάγουν τις ακόλουθες δραστηριότητες:

  • Θα συγκεντρώσουν τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν(τα) συμπεριλαμβάνοντας τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του προμηθευτή
  • Θα ερευνήσουν το προφίλ και το κατασκευαστικό δυναμικό σε όλο τον κόσμο
  • Θα επιλέξουν τους προμηθευτές με βάση την ικανότητα, την ποιότητα και τις τιμές του προϋπολογισμού,
  • Διευκόλυνση της παροχής του δείγματος από τους προμηθευτές
  • Διευκόλυνση στην διαπραγμάτευση των τιμών, την παράδοση, και τους όρους πληρωμής με επιλεγμένους προμηθευτές

Μετά τη συμφωνία, θα προσδιορίσει τον πλέον αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο για να παραδώσει το προϊόν σε εσάς. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η ομάδα του Customer Management θα είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας, απαντώντας σε κάθε ζήτηση.

Logistics

Η International Trade G. Dimitriadis παρέχει όλα τα Logistics από το σημείο προέλευσης προς το σημείο προορισμού. Στόχος μας είναι να εντοπίσουμε τον πιο αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο για να παραδώσουμε το προϊόν σε εσάς. Εμείς, επίσης, αναλαμβάνουμε τον εκτελωνισμό των εμπορευμάτων μέσω των τελωνείων καθώς το σύνολο της διοικητικής ευθύνης.

Communication

Ένα μέλος του Customer Management θα επικοινωνεί μαζί σας συνεχώς για να εξασφαλίσει αν οι ανάγκες σας και οι απαιτήσεις σας κατανοούνται ανά πάσα στιγμή. Εμείς θα προσπαθούμε πάντα να εξασφαλίσουμε ότι οι συναλλαγές σας πραγματοποιούνται αποτελεσματικά και με επιτυχία.

Ποιοί είμαστε

Η International Trade G. Dimitriadis ιδρύθηκε στην Κύπρο στις αρχές του 2013. Έδρα μας είναι η Λάρνακα ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του νησιού. Δραστηριοποιείται στις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές, στον τομέα των εισαγωγών και των εξαγωγών, προσφέροντας μια πληθώρα υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν μαζί μας εμπορικές σχέσεις.

Στόχος μας είναι να πετύχουμε να θεμελιώσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να αποδειχθούμε πολύτιμοι συνεργάτες σε κάθε συναλλαγή τους. Σοβαρά, Γρήγορα, Αξιόπιστα!!!

Επικοινωνία

Θα θέλαμε να ακούσουμε νέα σας!

Επικοινήστε μαζί μας